18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

MEĐIMURSKI NOGOMET: Igor Križarić ispao s liste glavnih sudaca 1. HNL, prvoligaški sudac ostao samo njegov brat Borut

Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Goran Gabrilo, Dalibor Mlakar, Željko Frković i duže vrijeme jedini međimurski sudac na listi glavnih u prvoligaškom društvu Igor Križarić, više nisu na listi A sudaca za Prvu i Drugu HNL za jesenski dio sezone 2019./2020.

Tako je od naših sudaca na Prvoj ligi ostao samo Igorov brat Borut Križarić, koji se nalazi na B listi pomoćnih sudaca u Elitnoj skupini, kao međunarodni sudac. B. Križarić bio je aktivan odmah u prvom kolu 1. HNL koja je započela 19. srpnja u kojem je u srazu Intera i Gorice bio prvi pomoćni Ivanu Bebeku najpoznatijem hrvatskom sucu na UEFA listi, s kojim će vjerojatno odraditi i neke od međunarodnih utakmica.

Bolje vijesti stižu za najtalentiranijeg međimurskog suca Patrika Kolarića koji će od slijedeće sezone dijeliti pravdu u 2. HNL. Uz njega na drugoligaškoj listi su također pomoćni suci Branko Bacinger i Edvin Zobec. Oni će ujedno činiti međimursku sudačku trojku na 2. HNL.

Još jedno poznato ime i dalje nastavlja svoj posao na listi kontrolora 1. i 2. HNL, Dragutin Vuk, koji je svoje mjesto našao pored 18 kolega kontrolora. (md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE