Međimurju pristupila dva talentirana domaća igrača, Dorian Jakupak i Niko Havelka

Međimurje je zadržalo okosnicu igrača iz prošle sezone i polako slaže igračku križaljku za slijedeće prvenstvo dovodeći uglavnom mlade školovane igrače.

– Ovaj tjedan Međimurju su pristupili devetnaestogodišnji talentirani međimurski igrač Dorian Jakupak i dvadesetogodišnji Varaždinac Niko Havelka koji dolaze iz Slaven Belupa.
Naime Dorijan Jakupak koji je prve nogometne korake napravio u rodnoj Donjoj Dubravi nakon provedene četiri godine u prvoligašu iz Koprivnice vraća se u Međimurje gdje je prije odlaska u Slaven Belupo bio do svoje četrnaeste godine. Za Slaven Belupo igrao je u 1.HNL za pionire, kadete i juniore a prošle sezone i za njihovu drugu ekipu. Od trenera Ivkovića i Stipića bio je pozivan i u prvu ekipu s kojom je trenirao i igrao prijateljske utakmice. U ekipi Međimurja konkurirati će na poziciji lijevog boka.


Godinu dana stariji Niko Havelka također je već prije igrao u Međimurju za kadete tako da je i on povratnik u bivši klub. Niko u svojim nogama već ima drugoligaške minute provedene u Varaždinu i trećeligaške u Podravini. Prošle sezone potpisao je profesionalni ugovor sa Slaven Belupom i upisao četiri nastupa u 1. HNL. Posebno je bio dojmljiv njegov nastup na Poljudu kada je ovaj mladi veznjak asistirao za jedini gol Slaven Belupa. On u Međimurje dolazi kao posuđeni igrač, objavili su iz NK Međimurja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE