14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Međimurje preokrenulo rezultat, ali se iz Zagreba vraća s bodom

Međimurje preokrenulo rezultat, ali se iz Zagreba vraća s bodom. I drugu utakmicu za redom Međimurje je remiziralo.
Već u 2. minuti šok za goste kada Babin pogađa desni donji kut Koprićeva gola. Gotovo dvadeset minuta trebalo je da se priberu Kristićevi igrači. U drugom dijelu prvog poluvremena Čakovčani preuzimaju kontrolu i prijete preko Čikvara i Šimičića. Zasluženo izjednačenje stiže u 29. minuti kada nakon ubačaja Hlišća iz kornera gol glavom postiže kapetan Novoselec. Četiri minute kasnije zicer Čikvara s nekoliko metara brani Šubarić. Preokret u prvom dijelu desio se u 40. minuti prekrasnim golom iz voleja Šimičića nakon centaršuta Brckovića.

Međimurje je loše ušlu u drugi dio, isto kao i u prvi, i tada Hrvatski Dragovoljac nakon dvije prigode dolazi do izjednačenja.
U 56. minuti zadnja linija Čakovčana bila je loše postavljena, tako da je Petković neometan primio loptu, zaobišao Koprića i poslao loptu u prazan gol.

Ovaj gol pokazao se posljednjim na utakmici, iako su do kraja Brcković i Vidović u izglednim prilikama mogli nsšoj momčadi donijeti pobjedu.

Ovim 2:2 rezultatom Međimurje je došlo i do drugog prvenstvenog boda. Slijedi u srijedu kup u Petrinji, a u 3. kolu slijedeće subote u Čakovec dolaze Sesvete.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE