15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

FOTO: Međimurec Alan Perko u Novom Sadu postao svjetski prvak u sportskom ribolovu – lov ribe na plovak

Sjajne vijesti sa 66. Svjetskog prvenstvo u sportskom ribolovu u lovu ribe na plovak koje je u nedjelju završeno u Novom Sadu na kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

Alan Perko s bogatim ribičkim ulovom koji mu je donio svjetski naslov prvaka

Alan Perko iz Lopatinca, član SRD TSH Čakovec, postao je nakon dva dana natjecanja svjetski prvak u elitnoj disciplini sportskog ribolova – lovu ribe na plovak. Tako je u čast svjetskog pojedinačnog prvaka koji dolazi iz Hrvatske  svirala se Lijepa naša, dok je ekipno zlato uzela Francuska. Naša reprezentacija bila je na kraju odlična sedma, a bila je u igri i za osvajanje ekipne medalje.

Slavlje povodom osvajanja svjetskog naslova prvaka Alana Perka
Priznanja Alanu Perku za osvojeni svjetski naslov prvaka u lovu ribe na plovak u Novom Sadu

Perko koji je posljednjih nekoliko godina ponajbolji međimurski sportski ribič, proglašen je također i najboljim sportašem Preloga, dok je prošle godine zauzeo 4. mjesto na SP do 25 godina, sada je upravo u toj godini života nadmašio sve svjetske sportske ribiče, od toga mnoge profesionalce i stigao do svjetskog zlata.

Čudesan je to rezultat s obzirom koliko druge reprezentacije i sportski ribiči-profesionalci poput Engleza ili Francuza ulažu kako bi se dočepali svjetskog naslova, a sada ih je sve pokorio Međimurec Alan Perko.

Sve čestitke Alanu!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE