Matija Tropša okitio se broncom na Mini Grand Prixu Medo u Zagrebu

Kvalitetan rad s mlađim dobnim kategorijama u Čakovečkom plivačkom klubu još jednom je došao do izražaja. Ovog puta kadeti i mlađi kadeti ČPK-a nastupali su Mini Grand Prixu “Medo”, a rezultati još jednom nisu izostali.

Na natjecanju u Zagrebu boje kluba branilo je 16 plivačica i plivača, a medaljom se okitio Matija Tropša. Plivački klub Medveščak se 19. i 20. siječnja, i osmu godinu zaredom pokazao se kao dobar organizator i domaćin natjecanja u malim bazenima na kojem je nastupilo preko 300 plivačica i plivača iz cijele zemlje. Bilo je to posljednje ovosezonsko Mini Grand Prix natjecanje na kojem se plivalo 11 pojedinačnih disciplina.

Tropša je uzeo broncu u disciplini 100m leptir, a treba istaknuti i dobre rezultate Svena Furdija koji je uzeo  11. mjesto u disciplinama 400m slobodno i 200m leđno, 6. mjesto u disciplini 100m leđno, 9. mjesto u disciplini 100m slobodno. Marta Horvat bila 5. u disciplini 100m leđno, 10. u disciplini 200m leđno i 8. na 400m mješovito, dok je Vida Kolarić osvojila 4. mjesto u disciplini 100m delfin i 6. mjesto u disciplini 200m leptir.

Osim njih na bazenu Jelkovec nastupali su i: Borna BičakDominik Dukić, Roko Radek, Mario Beliga, Anja Tušek, Meri Furdi, Haja Rapaić, Jana Slaviček, Jana Slaviček, Jessica Elena Novak, Lucija Trupković i Sara Puklavec.

A osim kvalitetnih mladih plivača u ČPK-u je stasala i  nova generacija mladih trenera. Ekipu je na Mini Grand Prix-u vodio trenerski dvojac Sara Čuka i Antonio Šantek.

Matija Tropša
Matija Tropša
Matija Tropša
Matija Tropša

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE