Kotoripski begači sjajni u Ludbregu

Jučer je održana utrka Centrum Mundi – Ludbreg ,koje je ujedno bila i 1.kolo kupa Sjeverozapadne Hrvatske. Utrka se održala na dvije dužine i to utrka građana na 2,5 km i glavna utrka na 10 km.

Na dužoj utrci od 10 km imali su pet predstavnika i osvojena su dva postolja u dobnim kategorijama, pa je tako Drago Pintarić zauzeo 1.mjestu u kategoriji M70+,dok je Dragutin Gašparić bio 3. u kategoriji M60.

Uz spomenuti dvojac na utrci su još nastupili: Valentina Barić, Dražen Orehovec i Alen Maltar. Nakon utrke se održala i dodjela medalja i nagrada pobjednicima prošlogodišnjeg izdanja Kupa Sjeverozapadne Hrvatske, na kojem su i članovi kluba primili svoje zaslužne nagrade.

Prisjetimo se njihovih uspjeha u prošlogodišnjem izdanju Kupa: Alena Maltar bio je ukupni pobjednik kupa u 2020.godini u muškoj konkurenciji, te je isto tako zauzeo i 1.mjesto u kategoriji M40. Medalje u dobnim kategorijama u muškoj konkurenciji još su osvojili: Željko Matotek 2.mjesto u kategoriji M50, Dragutin Gašparić 2.mjesto kategorija M60 i Drago Pintarić sa osvojenim 1.mjestom u kategoriji M70.

Od ženskih članica Valentina Barić zauzela je 1. mjesto kategorija Ž30, Mia Furdi 1. mjestu kategorija Ž19 , Mirjana Mlinarić 2 mjesto u kategoriji Ž60 i Paulina Plačko 2 mjestu u kategoriji Ž30.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE