15 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

KOŠARKA: Za turnir Vincekovo 2020 u Toplicama Sv. Martin prijavljene 33 ekipe iz pet zemalja

Veteranski košarkaški klub Međimurje, pod “ravnanjem” Željka Levačića Kalamerija i suradnika i ove godine organizira 8. po redu međunarodni košarkaški turnir “Vincekovo 2020″.

Turnir koji je zbog odlične organizacije proteklih godina stekao zavidnu reputaciju i pretvorio se u lijepu tradiciju, okupit će čak 33 ekipe i više od 300 sudionika iz Hrvatske i regije.

– Prijavljeno je 27 muških i 6 ženskih ekipa u 4 kategorije. Svoje predstavnike ove godine imaju: Austrija, BiH, Slovenija, Srbija i naravno Hrvatska. Nekoliko je novih ekipa po prvi put na turniru, što samo po sebi govori da su turnir, kao naš prekrasan kraj, sama destinacija LifeClass Terme Sveti Martin te popratni sadržaji prepoznati od strane zaljubljenika u kraljicu loptačkih igara, zadovoljni su nakon završetka ovogodišnjih prijava u VKK Međimurje Čakovec.

Sve se održava od 24. do 26. siječnja u sportskoj dvorani LifeClass Terme Sveti Martin, te još u tri druge dvorane: Selnica, Štrigova i od ove godine s obzirom na broj prijavljenih ekipa i u Pleškovcu.

Poznata je i kompletna satnica turnira, koji se ove godine održava od 24. do 26. siječnja i osim sporta i druženja ima i sve značajniji turistički značaj. Naime, osim što se pune smještajni kapacitete naših termi, također veliki broj sudionika sudjeluje u prigodnim izletima i posjetama kod naših vinara i OPG-ova, tako da je ovaj turnir dobar putokaz kako spojiti sport, rekreaciju i turizam u našem kraju.

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE