Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan osvojio 10 medalja na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku

Na posljednjem danu Prvenstva Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici održanog u Osijeku, članovi Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan nastavili su osvajati medalje.

Na već osvojene medalje Lune Sakač i Marka Samboleca kod seniora, te Jana Fištera i Adriana Crnčeca kod mlađih juniora i ostali članovi velike gimnastičke obitelji u nedjelju su pridodali novih šest kolajni različitog sjaja.

Juniori Dominik Vidović i Erik Trajbar uzeli su zlato odnosno broncu, a juniorski sastav u kojem su još bili i Dario Radek i Matija Žarković ekipno zlato.

Kod kadeta Rafael Zember bio je pojedinačno treći, dok su ekipno Čakovčani bili drugi (Rafael Zember, Ilija Hrovat, Alex Hrešć, Roko Juričan i Natan Gašpar).

U kategoriji mlađih seniorki Leona Radek je bila srebrna, a Eni Škodi je bronca izmakla za par desetinki te je na kraju bila četvrta.

Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan osvojio je ukupno 10 medalja u svim kategorijama, od kadeta do seniora, čime se ističe kao jedan od najuspješnijih klubova u zemlji.

 

Izvor i foto: Tomica Jakopec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE