7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

FOTO: Međimurske stolnoteniske lige Međimurske novine završile sezonu

Završnom svečanošću u SRC Gorčica u Šenkovcu Međimurske lige su završile sezonu 2018/2019. Sve koji su se odazvali prvo je pozdravio predsjednik Međimurskoga stolnoteniskog saveza Dražen Korent, a zatim ih je sa statistikom sezone upoznao voditelj liga Franjo Flac.

Iznio je da je ovo bila 23. sezona od obnove Saveza 1996. godine, koja je brojem od 68 ekipa jedna od boljih, a među najboljima je i brojem od 405 igrača i igračica. Istakao je da je Hodošan 1 u 2. ligi, bio najbolja ekipa, jer je dobio svih 18 utakmica. Pojedinačno sve 54 partije odigralo je 36 igrača, najuspješniji među njima sa svim  pobjedama je bio Matija Barić iz ZEN-Šenkovca 2 u 1. ligi, a u igri parova svih 18 su dobile kombinacije Hodošana 1. Osvrnuo se i na uočene propuste u tijeku sezone i izrazio želju da se u idućoj ne ponavljaju. Čestitao je ženskoj ekipi Hodošana na prvom mjestu u 1. Hrvatskoj ligi istok i povratku u Superligu te na drugom mjestu igračicama Šenkovca i igračima MSTC Čakovca, kojima je za plasman u najviši rang hrvatskoga stolnog tenisa nedostajao samo jedan bod.

Na kraju je predsjednik Međimurskoga stolnoteniskog saveza Dražen Korent predstavnicima prvo, drugo i treće plasiranih ekipa podijelio pokale sponzora liga Međimurskih novina, a svečanost je završila zajedničkim druženjem. (Franjo Flac)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE