13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Centrometal podbacio u prvom domaćoj utakmici odbojkaške Superlige

Nakon sjajne utakmice na gostovanju kod aktualnog prvaka Ribole u Kaštelima, Međimurje Centrometal uvjerljivo je izgubilo utakmicu 2. kola i startnu na domaćem terenu u Atonu s osječkom Mursom 0:3.

Osokoljeni bodom i dobrom igrom u Kašteli vjerovali su da mogu opet do bodova, ali ovaj put potpuno su podbacili.

Krenulo je poravnato do šestog poena. Ali tada serija gostiju koji su poveli 10:5. Domaći su nakon toga zaigrali mnogo nesigurnije i kao rezultat svega je gubitak seta sa ogromnih 25:13.

Sličan i drugi set. Poravnato je do 7:6. Onda gosti opet rade veliku seriju i igra domaćih se raspada. Ovaj set završava slično 25:14.

Mursa je bila sjajna u napadu, ali ponajprije zahvaljujući neraspoloženom sastavu našeg Centrometala koji je podbacio u svim elementima igre

Treći set opet preslika prva dva. Nakon 5:5 Mursa dobiva devet uzastopnih poena. To sve govori o igri domaćih. Set je završio 25:17.

Osječani su pokazali svoju kvalitetu, ali dojam je da su Centrometalovci podbacili u svim elementima igre. Nije bilo raspoloženog igrača, preslab servis i loš prijem, a onda je jasno ekipa kakva je Mursa sve to kažnjavala.

U trećem kolu Centrometal gostuje kod Marsonije u Slavnoskom Brodu. Utakmica se igra u subotu 3. listopada sa početkom od 19 sati. U prvom kolu Brođani su poraženi 3:0 u Osijeku, a utakmica drugog kola protiv Mladosti u Zagrebu im je odgođena.
Marsonija je prava prilika da naši odbojkaši pokažu zapravo koliko vrijede i da je ovo protiv Murse bio samo loš dan, poručuju samokritično iz redova Međimurje Centrometala.

OKM CENTROMETAL – MOK MURSA OSIJEK 0:3 (13, 14, 17)
Dvorana NGC Aton u Nedelišću, gledatelja 80. Suci : Pavičić (Sisak), Humski (Zagreb)
Centrometal: Vincek, Juras, Zelenika, Orešković, Martinko, Lučić, Vuk, Marciuš, David, Ivan i Hrvoje Novak (trener Siniša Novak).
Mursa : Bogdanović, Matoković, Jurica i Kristijan Šućur, Suk, Prlić, Ivančić, Varga, Nedić, Šmital, Majer, Peljušić, Kraljević, Marinović (trener Teppert).

Foto: Mario Golenko

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE