15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Odličan nastup kadeta BK Međimurje na Prvenstvu Hrvatske, osvojene tri medalje

U subotu, 10. studenog, u dvorani Prirodoslovne škole Vladimir Prelog u Zagrebu u organizaciji BK “Medvedgrad 1998” Zagreb održano je Prvenstvo Hrvatske 2018 za kadete u-15.

Na PH je nastupilo 29 kadetkinja i kadeta iz osam klubova, a među njima i kadetska ekipa Badminitonskog kluba Međimurje pod vodstvom trenera Tomislava Grubića i trenerice Emilije Talan.

Voditelj natjecanja bio je Danijel Zadravec iz Čakovca, a vrhovna sutkinja Ivanka Pokorni iz Zagreba.

U konkurenciji kadeta naslov i zlatnu medalju osvojio je Filip Antunović (VG) pobjedivši u finalu Ivora Zekana (MZ) s 2:0. Brončane medalje osvojili su Međimurec Ivan Grubić (MČ) i Roko Pipunić (PZ).

Poredak ostalih naših igrača: Dino Blažić 1/4, Matej Martinjak i Vito Peti 1/16.

U konkurenciji kadetkinja naslov je osvojila Dora Martinuš (MZ) pobjedivši u finalu Niku Matovinu (KC) s 2:1. Brončane medalje osvojili su: Jelena Buchberger (VG ) i Stella Balenović (MZ).

Poredak međimurskih igračica: Vanja Novak 1/4 i Nela Novak 1/8.

U konkurenciji mješovitih parova kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Vid Matanić/Stella Balenović (MZ ) pobjedivši u finalu par Filip Antunović/Jelena Buchberger (VG) s 2:0.

Brončane medalje osvojili su: Međimurec Ivan Grubić i Nika Matovina iz Koprivnice i Ivor Zekan/Dora Martinuš (MZ ).

Poredak ostalih naših parova: Dino Blažić/Vanja Novak 1/4 i Vito Peti/Nela Novak 1/8.

U konkurenciji parova kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Filip Antunović/Ivan Mance (VG) pobjedivši u finalu naš par Ivan Grubić/Dino Blažić (MČ) s 2:0 (21:17, 21:14) koji su tako osvojili srebrnu medalju.
Brončane medalje osvojili su: Roko Pipunić/Marko Janičić (PZ/DU) i Vid Matanić/Ivor Zekan (MZ).

Poreda ostalih naših: Matej Martinjak/Vito Peti 1/4.

U konkurenciji parova kadetkinja naslov prvaka osvojile su Dora Martinuš/Stella Balenović (MZ) pobjedivši u finalu par Klaudija Kovačević/Lucija Mežnarić (Novska) s 2:0. Brončane medalje osvojili su: Dea Hasendorf/Nika Matovina (MZ/KC) i Nera Novosel/Lana Devčić (MZ).

Poredak Međimuraca: Vanja i Nela Novak 1/4.

Čestitke Ivanu Grubiću i Dini Blažiću na osvojenim medaljama i dobivanju kategorizacije HOO kao daroviti sportaši Hrvatske, kao i trenerima i upravi Kluba.

Sljedeće nedjelje, 18. studenog, u Dubrovniku se održava PH 2018 za mlađe kadete i mlađe juniore gdje očekujemo nastavak osvajanja medalja na PH 2018.

Brončani Ivan Grubić
Dino Blažić, Nika Matovina, Ivan Grubić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE