BK Međimurje: Seniori osvojili 4 medalje na 3. Saveznom turniru

Protekle nedjelje, 17. rujna u Gradskoj dvorani Donja Stubica po prvi puta u organizaciji domaćina BK „IKAR“ održan je 3. Savezni turnir za seniore Hrvatskog kupa 2023.

Na turniru je nastupilo je 25 seniora iz sedam klubova, a među njima i ekipa seniora Badmintonskog kluba Međimurja. Vrhovni sudac bio je Filip Mikolaj iz BK-a Međimurje.

U konkurenciji seniora pobjedu je ostvario Filip Jagar (VG).  Plasman igrača BK-a Međimurje: 4. mjesto Luka Grubić, 5 .Filip Bel, 7. Luka Črep i 14. Ivan Grubić. U konkurenciji seniorki pobjedu je ostvarila Mia Čerjan (DU) pobijedivši u finalu Lauru Horvat iz BK-a Međimurje s 2:1.

U konkurenciji parova seniora pobjedu je ostvario par Filip Jagar/Josip Meglić (VG/ZM) pobijedivši u finalu par BK-a Međimurje Luka Črep/Filip Bel s 2:0, a drugi par BK-a Međimurje Luka i Ivan Grubić osvojio je 3. mjesto i brončanu medalju.

U konkurenciji  parova seniorki pobjedu je ostvario par Mia Čerjan/Nikolina Kabiček (DU) pobijedivši igračicu BK-a Međimurje Lauru Horvat i Zagrepčanku Jelenu Pirner s 2:0.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE