BADMINTON 2.TURNIR HK 2019: Borna Vadlja srebrni pojedinačno i u miksu sa Laurom Horvat

Badminton Medvedgrad

ODLIČAN NASTUP JUNIORA NA 2.TURNIRU HK 2019, BORNA VADLJA SREBRNI POJEDINAČNO I U MIKSU SA LAUROM HORVAT.  ODLIČAN NASTUP POLETARACA NA 2.TURNIRU HK 2019, OSVOJENO 5 MEDALJA. EDO ĐURKAS OSVOJIO POJEDINAČNO SREBRO I ZLATO U PARU SA LOVROM MATOVINOM, JURAJ MAJNARIĆ BRONČANI POJEDINAČNO I SREBRNI U PARU SA SEBASTIANOM SEDLAROM, A SESTRE LARA I ANABELA BEL BRONČANE U PARU

U nedjelju 14.4.2019. u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu u organizaciji BK”Medvedgrad 1998” Zagreb održan je 2. Savezni turnir za poletarce u-11 i juniore u19 Hrvatskog kupa 2019.

Na turniru je nastupilo 22 poletaraca i poletarki te 32 juniora i juniorki iz 12 klubova Hrvatske , a među njima ekipa poletaraca u11 i juniora u19 pod vodstvom trenera Tomislava Grubića i glavne trenerice Emilije Talan.

Voditelji natjecanja bio je Filip Mikolaj iz Čakovca.

U konkurenciji poletaraca u11 naš Edo Đurkas osvojio je srebrnu medalju izgubivši u finalu od Lovre Matovine (KC ) sa 2:0. Juraj Majnarić osvojio je brončanu medalju dok je Sebastian Sedlar osvojio 9.mjesto.

U konkurenciji poletarki u11 naša Lara Bel osvojila 11. mjesto, a Anabela Bel 12. mjesto.

U konkurenciji parova poletaraca pobjedu je ostvario naš Edo Đurkas sa Lovrom Matovinom iz Koprivnice pobjedivši u finalu naš par Sebastian Sedlar / Juraj Majnarić sa 2:0

U konkurenciji parova poletarki u11 naše Lara i Anabela Bel osvojile su brončanu medalju..

U konkurenciji juniora u19 naš Borna Vadlja osvojo je srebrnu medalju izgubivši u finalu od Josipa Meglića (MZ ) sa 2:0.

Poredak ostalih naših igrača: 7. Ivan Grubić, 11. Filip Knežević i 20.Dino Blažić.

U konkurenciji juniorki u19 naša Laura Horvat osvoila je 7.mjesto.

U konkurenciji mješovitih parova juniora naš par Borna Vadlja / Laura Horvat osvojio je srebrnu medalju izgubivši u napetom finalu od para Borna Car / Luna Šaban ( MZ ) sa 2:0 ( 22:20,21:19 ).

Poredak ostalih naših: 6. Filip Knežević / Anja Matovina (KC ) i 7. Ivan Grubić / Nika Matovina ( KC ).

izvor: Badmintonski klub Međimurje

Ostavi komentar