7.1 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Vedran Delimar nagrađen za osvojeno drugo mjesto u Klasi 7

U subotu, 27. siječnja, u Hotelu The Westin u Zagrebu, održano je svečano proglašenje nauspješnijih sudionika auto i karting natjecanja Prvetstva Hrvatske u sezoni 2017.

Uz mnogobrojne poznate ličnosti hrvatskog auto i karting sporta, nagradu za uspjeh u 2017. godini, primio je i čakovečki automobilist Vedran Delimar, koji je sa svojim VW Polom osvojio odlično drugo mjesto u Klasi 7 (sportski automobili) u kategoriji Autoslalom, neposredno iza Domagoja Belinića, koji je osim pobjede u klasi 7 i ukupni pobjednik Prvenstva Hrvatske u Autoslalomu.

– Eto, veoma sam ponosan i sretan, osvojivši odlično drugo mjesto u klasi na kraju natjecateljske sezone 2017. s obzirom da nisam sve utrke u sezoni ni vozio, jer nismo završili na vrijeme auto. Ove sezone nadam se još boljem plasmanu, volio bih napravit još neke preinake na autu radi poboljšanja snage, koliko budu financije to dopuštale. Velika hvala svima koji me podupiru u mom osvajanju rezultata, pogotovo svim sponzorima bez kojih to nebi bilo moguće. Nadam se i daljnjoj suradnjom sa svima – kazao je Vedran Delimar.

Vedran Delimar i zaručnica Anita Sabol

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE