Proglašenje SZ KUP-a u trčanju za 2019: Bojana Radovan i Saša Horvat dominirali sjeverozapadnim kupom!

Bojana Radovan iz Žiškovca i Saša Horvat iz Preloga - najbolji pojedinci SZ KUP-a za 2019. godinu
Bojana Radovan iz Žiškovca i Saša Horvat iz Preloga - najbolji pojedinci SZ KUP-a za 2019. godinu

KUP sjeverozapadne Hrvatske u cestovnim i kros utrkama održava se već petu godinu zaredom, a u 2019. godini obuhvatio je 18 utrka koje su održane u svim županijama naše regije. Domaćinstvo proglašenja najboljih pojedinaca u ukupnom poretku i poretku po kategorijama preuzeo je ove godine AK Međimurje, a svečanost dodjele priznanja najuspješnijima održat će se ovog petka, 29.studenog, na 1. katu Gradskih bazena Čakovec s početkom u 18 sati. 

Poseban razlog za slavlje imat će trkači iz Međimurske županije koji su ove godine dominirali Kupom, jer su samo u ukupnom poretku osvojili prva tri mjesta u ženskoj te prvo i drugo u muškoj konkurenciji. Kada se tome pridodaju plasmani po kategorijama kojih također ima veliki broj, Međimurci zaista ove godine zaslužuju pohvale za kontinuitet u nastupima ali i organizacijama utrka na kojima ima sve više trkača.

AK Međimurje poziva sve zainteresirane na svečano proglašenje na kojem se osim najboljih trkača regije i predstavnika organizatora utrka očekuje i dolazak proslavljenog međimurskog trkača i olimpijca Branka Zorka.

poredak najboljih i popis utrka

http://akm.hr/upload/1/582/Bilten%20KupSZH%202019.pdf  

poredak svih trkača

http://akm.hr/upload/1/582/UKUPNO%202019_szh_zene.pdf 

http://akm.hr/upload/1/582/UKUPNO%202019_szh_muski.pdf 

 

Ostavi komentar