FOTO: Kros liga Globetka 2019 / 3. kolo ponovo okupila velik broj trkača

AK Međimurje Čakovec ovog je utorka bio domaćin još jedne sjajne utrke. Iako je bilo najavljivano kišno vrijeme sudionici trećeg kola Kros lige Globetka za 2019. godinu bili su nagrađeni odličnim atmosferilijama za trčanje. Podsjetimo, ova se kros liga trči terenima Globetke sa startom i ciljem kod SRC Mladost na dužoj stazi od 7,8 km te kraćoj od 3,6 km na kojoj sudjeluju i hodači.

Kros liga Globetka (9)_resize
Supružnici Ivana i Goran Žganec – jedna od lijepih odlika Kros lige Globetka što na njoj trče supružnici, očevi i kćeri ili sinovi ili drugi članovi obitelji

S obzirom da je u nedjelju velik dio trkača sudjelovao i na 2. Međimurskom Trailu (Čakovec – Lopatinec – Štrigova) odaziv na treće kolo Kros lige Globetka je bio vrlo dobar, a posebice na kraćoj stazi. Rezultate pogledajte OVDJE.

Kros liga Globetka (4)_resize

Prije starta Lige predstavljene su nove medalje koje očekuju sve sudionike Polumaratona Zrinskih koji će se održati u nedjelju 28. travnja (21 km i utrka građana na 5 km). Prijave za Polumaraton su otvorene i s današnjim danom prijavljeno je 425 trkača.

Više o aktivnostima AK Međimurje na www.akm.hr, a u nastavku pogledajte dio atmosfere na današnjoj utrci. Fotogaleriju AK Međimurje možete pogledati na njihovoj FB stranici OVDJE.

foto: rr

Ostavi komentar