FOTO: Gotovo tristo sudionika u prvom kolu 9. sezone Kros liga Globetka 2020.

Popularnost trčanja u Međimurju nimalo ne jenjava, ni u zimskim mjesecima. Potvrđuje to i odličan odaziv trkača na otvaranju nove, 9. sezone Kros liga Globetka. Na startu kod SRC Mladost Čakovec okupilo se gotovo tristo trkača i hodača.

Kros liga Globetka (78)_resize
Start na 3.4 km

Mario Dobša predsjednik AK Međimurje Čakovec izrazio je zadovoljstvo i ponos što je već na prvom kolu 9. sezone upisano oko 60 novih sudionika lige. Globetka je prošle godine završila s odličnim prosjekom od 220 sudionika po jednom kolu. Prema ovom sjajnom odazivu na siječanjsku trku može se reći da se će taj trend povećanja broja trkača iz godine u godinu održati i ove 2020. godine.

Trkači su otrčali dulju stazu od 7,8 km, a kraću od 3,6 km uz trkače prošli su i hodači. Startnina po kolu iznosi 20 kuna, a za svih osam kola 100 kuna. Svi zainteresirani mogli su kupiti grafičko-likovno suvremeno oblikovan kalendar AK Međimurje 2020. godine.

Kros liga Globetka (27)_resize
Zidni kalendar velikog formata donosi detalje s atletskih natjecanja AK Međimurje

Drugo kolo trči se u utorak 3. ožujka u 17 sati. Atmosferu otvaranja nove sezone Kros lige Globetka pogledajte u nastavku.

foto: rr

Ostavi komentar