4. HNL: Novi trećeligaši Polet i Rudar uvjerljivi u posljednjem kolu

Posljednje 30. kolo 4. HNL odigrano je po teškom i sparnom vremenu.

Novi-stari prvak Polet, kojemu je ovo treća uzastopna titula visokom 4:0 pobjedom oprostio se od svojih navijača s dva gola Barata, te po jednim Mezge i Goričanca.

Uz Polet jedini trećeligaš iz Međimurja, Rudar, vratio se uvjerljivom pobjedom iz Ludbrega s dva gola Skolibera, te po jednim Zadravca i Goričanca.
Varteks se pobjedom protiv Međimurca vratio na drugo mjesto, a njihov napadač Šoštarić koji je postigao prvi gol okitio se titulom najboljeg strijelca s 35 golova.

U Pušćinama podjela bodova s golovima u prvom dijelu. Gosti su poveli preko Ivančića, a u 45. minuti Kocijan je poravnao za bod i četvrto mjesto.
Golovima braće Bukal u Prelogu je domaćin poveo 2:0, Jalžabet smanjuje golom Hanca, a za konačnih 3:1 već u 34. minuti zaslužan je Golubić.

U Palovcu je domašinečki Dinamo prosuo dva gola prednosti. Hlišć i Jakšić zabijaju za 2:0, a Toplak s dva gola pred kraj susreta donosi bod svojoj ekipi.

Golijada u Novom Marofu gdje su gledatelji vidjeli deset golova. Iako je Nedelišće od 22. minute igralo bez isključenog Martinovića do 60. minute već je vodilo 0:6, a na kraju pobijedilo 3:7. Trostruki strijelac bio je Jurak, dva su djelo Mesarića, a po jedan su postigli Marciuš i Kocijan.

Deni Lukman zabio je za minimalnu pobjedu Omladinca, a od seniorskog nogometa oprostio se dugogodišnji kapetan David Reich.

Rezutati: Polet – Sloga 4:0, Varteks – Međimurec 3:1, Pušćine – Bednja 1:1, Podravina – Rudar 1:4, Mladost Komet – Jalžabet 3:1, Dinamo – Dubravka Zagorac 2:2, Novi Marof – Nedelišće 3:7, Omladinac – Nedeljanec 1:0.

(Miljenko Dovečer)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE