Počinje 3. NL Sjever: Prvo kolo bez međimurskog derbija, naši klubovi ciljaju gornji dio tablice

Sutrašnjom utakmicom Međimurja i Varteksa započinje nova sezona u 3. NL Sjever.

Od 10 klubova, koliko broji liga, polovica je iz Međimurja. Naši klubovi kreću s različitim ambicijama, no svi ciljaju gornji dio tablice.

Polet je i ove sezone najveći favorit za osvajanje naslova prvaka. Energični trener Josip Brezovec će i ove sezone ustrajati na visokom ritmu, a njegovi nogometaši na domaćem terenu u prvom kolu dočekuju momčad Virovitice.

Domašinečki Dinamo prošlu je sezonu završio na solidnom petom mjestu, a u prvom kolu odlazi na gostovanje u Ludbreg. Momčad se pojačala na više pozicija, a u klubu su zadovoljni odrađenim pripremama te spremno dočekuju novu sezonu.

Momčad Rudara iz Murskog Središća na domaćem terenu dočekuje Koprivnicu. Trener Lepen Jurak, koji je klub preuzeo pred kraj prošlogodišnjeg prvenstva, s momčadi je odradio odlične pripreme, pri čemu im je želja napraviti iskorak u kupu, jednako kao i pohod na gornji dio tablice.

Nakon što su osvojili Premier ligu i međimurski Kup, igrači kotoripskog Graničara su u pripremnim utakmicama doživjeli samo jedan poraz. Neovisno o tome, pripreme su bile itekako uspješne. U prvom kolu dočekuju momčad Pitomače, koja je novajlija u ligi, no to ne brine njihovog trenera Marija Piškora koji vjeruje u prve bodove.

Momčad bivšeg drugoligaša Međimurja vjerojatno je najveća nepoznanica prvenstva, a kako je iskusni 70-godišnji strateg Vjeran Simunić posložio momčad za sutrašnji susret u Varaždinu, preostaje nam vidjeti. U momčadi je ostalo 4-5 igrača od prošle sezone, iz prve postave, te su stigla brojna pojačanja, a kako će Simunićevi momci izgledati na terenu i hoće li sezona biti uspješnija – preostaje nam za vidjeti.

Parovi prvog kola
  • NK Polet (SMnM) – NK Virovitica
  • NK Podravina – NK Dinamo Domašinec
  • NK Rudar (MS) – NK Koprivnica
  • NK Graničar Kotoriba – NK Pitomača
  • NK Varteks – NK Međimurje

Kompletnu najavu nove sezone sa izjavama svim trenera možete pronaći u novom tiskanom broju Međimurskih novina, koji je u prodaji od ovog petka, 18. kolovoza.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE