Otvorena nova vinoteka Podruma Štrigova u Čakovcu

Zvonko Ladić, voditelj poslovanja Podruma Štrigova i Danijela Kolac

Na adresi Trg Eugena Kvaternika 15, između caffe bara i mesnice Kiš, svečano je danas otvorena nova vinoteka Podruma Štrigova. 

Radno vrijeme nove vinoteke je od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati, a subotom rade od 8 do 13 sati.

Preselili smo se na novu lokaciju i smatramo da je ovo puno frekventnije mjesto za vinoteku. Nadamo se će se prodaja povećati i željeli bismo što više promovirati naša vina. Podrum Štrigova je pod novim vlasnicima dobio nova krila, rekao je Zvonko Ladić, novi voditelj poslovanja Podruma Štrigova.

Stara vinoteka na adresi Josipa Kozarca 13 se zatvorila.

U svojoj punudi imaju cjelokupan asortiman proizvoda Podruma Štrigova. To su vina sorti: pinot bijeli, graševina, moslavac, rajnski rizling, chardonnay, sauvignon, traminac, muškat ottoneel i muškat žuti.

– Prodajemo naše butelje te vino u rinfuzi koju možemo točiti prema željama kupaca. Uz naša vina, prodajemo i žestoka alkoholna pića naših poslovnih partnera, dućana Kitro i TP-a Varaždin u čijemo smo mi sastavu. Istaknuo bih vino Štrigovčanec koji je idealna mješavina za gemišt, dodao je Ladić.

Ovo im je treća vinoteka, uz vinoteke u Varaždinu i onu u Bjelovaru.

Zahvalio bih poduzeću TP Varaždin i gospodinu Kišičeku koja je prpeoznala vrijednost Podruma Štrigova i investirala u njih te se trude podići kvalitetu Podruma Štrigova, istaknuo je Ladić.

Podrum Štrigova, inače je najveća ji najstarija vinarija u Međimurju izgrađena 1964. godine u Međimurju. U sklopu Podruma Štrigova nalazi se i najveća arhiva u Međimurju, ujedno i treća po veličini u Hrvatskoj. Napravljena je 1964. godine, isto kada i sam Podrum. U njoj se pod posebnim uvjetima čuvaju arhivska vina. 

Foto: Zlatko Vrzan

 

 

 

 

Ostavi komentar