Dani Općine Strahoninec: Očekuje nas bogati program, a za kraj je planirana Gulašijada

Kraj svibnja rezerviran je za Dane općine Strahoninec, a detaljni plan i program su iz općine objavili na svojem službenom Facebook profilu. U nastavku prenosimo plan u cijelosti.

Dani Općine Strahoninec su pred nama i spremni smo započeti s programom koji sadrži niz događaja koji će obogatiti dane obilježavanja i donijeti puno radosti u našu zajednicu.
Započinjemo kreativno i veselo, jer 23. svibnja slavimo Dan škole! Osnovna škola Strahoninec će biti središnje mjesto događanja, a očekujte raznolike izvedbe, predivne plesove i sjajnu atmosferu koja će vas oduševiti.
Nastavljamo s proštenjem u Strahonincu u našoj Župnoj crkvi Marije Pomoćnice gdje će se održati sveta misa kako bismo zajedno održali duh zajedništva snažnim.
Ako ste ljubitelj umjetnosti, 2. lipnja će biti dan za vas! Likovna kolonija Hantlarija održat će se na dječjem igralištu u Dravskoj ulici. Dođite i uživajte u kreativnom izražavanju naših lokalnih umjetnika. Sigurni smo da ćete biti inspirirani njihovim talentom!
Istoga dana održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Strahoninec u parku u Dravskoj ulici, blizu zgrade Općine. Pridružite nam se kako bismo zajedno obilježili postignuća naše zajednice i planove za budućnost.
Naš tjedan pun događanja završavamo s natjecateljskom Gulašijadom u Sportskom parku Općine Strahoninec. Ovo je savršena prilika da uživate u prekrasnom vremenu, druženju s prijateljima i, naravno, kušanju ukusnih gulaša koje će pripremiti vješte ekipe.
Ne propustite dolazak na ove događaje koji će oživjeti našu predivnu općinu i zbližiti našu zajednicu. Pozovite obitelj, prijatelje i susjede da se pridruže i da zajedno stvorimo nezaboravne trenutke.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE