-2.2 C
Čakovec
Utorak, 7 veljače, 2023

Međimurski sindikati posjetili Austrijska jezera

Sindikalna Podružnica Općina Međimurske županije djeluje od 29. svibnja 2015. godine donesena u skladu sa Statuom Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske. 

Sindikalni povjerenik Podružnice članova općina Međimurske županije je Jasna Vuk iz Općine Goričan koja je izabrana na samom početku osnivanja podružnice, te uspješno vodi kroz sve godine njenog djelovanja. Podružnica okuplja zaposlenike u Upravnim tijelima općina Međimurske županije i trenutno broji 36 članova.

Svake godine već tradicionalno članovi se druže i u organizaciji putničke agencije putuju na izlet europskih prijestolnica uoči adventa ili u razgledavanju znamenitosti starih utvrda europskih prijestolnica. Do sada smo posjetili Beč, Klagenfurt, Graz, Budimpeštu,Bled-Bohinj, Trst, Heviz u Mađarskoj, te razne druge gradove uoči Adventa..

Ove godine organizirani izlet bio je u Austrijska jezera na kojem je bila velika većina članova Sindikata. Izlet je bio prekrasan uz sunčano i lijepo vrijeme, prekrasnih planina i prirode, druženje je bilo doista lijepo, a susret i prijateljstvo nas zaposlenih u upravnim odjelima Općina pokazuje koliko smo svi jedinstveni i složni, a prijateljstvo se nastavlja u svakodnevnim poslovima koje jednako svi obavljamo.

Nadamo se susretu iduće godine u jednoj novoj do sada neposjećenoj destinaciji svih djelatnika članova sindikata koji to jesu ili koji će postati.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,699SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE