Vozači, pozor! Zbog sanacije izbjegnite strogi centar Čakovca!

Počela je obnova ulice Zavnoh-a u Čakovcu, u dijelu između kružnih raskrižja kod bolnice i pošte.

Planirano trajanje radova je 16 dana, odnosno do 26. srpnja, a procijenjena vrijednost je 94 tisuće eura. Na navedenom dijelu ulice uklonit će se postojeći dotrajali asfalt s kolnika i pješačke staze te postaviti novi.

Na kružnom toku prema Županijskoj bolnici Čakovec izvadit će se granitne kocke, popraviti slivničke rešetke i šahtovi te postaviti novi habajući sloj asfalta. U sklopu radova odradit će se i sanacija usporivača prometa na pješačkim prelazima u Ulici Tome Masaryka prema Hrvatskoj pošti, Autobusnom kolodvoru i Macanovom domu.

Tijekom trajanja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa. Za promet će se zatvoriti kružno raskrižje kod bolnice, osim za stanare i djelatnike, dio Ulice Zavnoh-a, neposredno uz kružni tok te dio Ulice Tome Masaryka na dijelu uz Autobusni kolodvor.

Kako bi se osigurao nesmetan autobusni promet u prvoj fazi omogućeno je prometovanje autobusima na dijelu Ulice Tome Masaryka, dok je u drugoj fazi prometovanje autobusa omogućeno na dijelu Ulice Zavnoh-a, a za sav promet zatvara se dio Ulice Tome Masaryka.

Kako bi se smanjile gužve, molimo sve sudionike prometa koji ne mogu koristiti alternativne pravce, da poštuju postavljenu privremenu regulaciju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE