4.4 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Poštara posao toliko izmorio da je utjehu potražio u alkoholu

Poštar je rekao kako ga je posao preopteretio, a počeo je i pretjerano piti alkohol što ga je dovelo do velikih osobnih problema pa je iz pošiljki uzimao vrijedne stvari. Tko zna koliko bi dugo još skupljao pošiljke da ga kriminalisti nisu slučajno otkrili jer im je zadržao kuvertu s ‘cvijećem’ odnosno krivotvorenim novcem, piše Fenix Magazin.

Agonija nestajanja pošiljki u Beču je trajala drugih pet godina, a poštar je sasvim slučajno otkriven. Slučaj je otkriven kad je policija u jednoj drugoj istraži naručila krivotvoreni novac s Darkneta, a on nije stigao. Novac je naručen pod šifrom ‘cvijeće’. Slučaj krivotvorenog novca nije riješen, no istraga ih je odvela u drugom smjeru, u potragu za nestalom poštom. Tad su otkrili muškarca u dobi od 50 godina koji je u svojoj kući skrivao pošiljke stare i do pet godina.

– Ovo se ne otkriva svaki dan, rekao je glasnogovornik policije. Ured savezne kriminalističke policije je naveo kako je poštar pet godina sustavno krao pisma i pošiljke i čuvao ih kod kuće, piše Danas.hr u nastavku.

Poštar je rekao da ga je posao preopteretio i da je utjehu potražio u alkoholu. Kod njeg su na kraju pronađena razna pisma, kartice, paketi, pa čak i driga i krivotvoreni novac koji je prepoznao i zadržao. Pokrenuta je istraga protiv njega.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,194FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE