22.7 C
Čakovec
Utorak, 30 svibnja, 2023

Ovaj vikend sve u znaku otvorenja pivovare Lepi Dečki i X. Beer&Burger Festa!

Kako povezati ugodno s korisnim, pivu s burgerom? Čakovečka i međimurska pivovara Lepi Dečki otvara vrata svoje nove zgrade proizvodnog pogona, a uskoro i kušaone i pivskog puba za javnost. 

U petak 9. listopada prvi put će se otvoriti vrata najveće craft pivovare na sjeveru Hrvatske, a sve u sklopu jubilarnog 10. Beerfesta. Za ovu prigodu čakovečki Beerfest seli u Mihovljan koji je ujedno i budući pivski i gastro centar grada Čakovca.

Nakon četiri godine Lepi Dečki preselili su svoju pivovaru iz Staroga Hrasta u vlastiti prostor i time zaokružili investicijski, ali i proizvodni proces na jednom mjestu. U petak od 15 sati, kad počinje i službeno Beer&Burger Fest, u pivovari Lepi Dečki u Čakovcu moći ćete pojesti odlične burgere gastro partnera i prijatelja, ali i isprobati sve njihove pive po posebnim promo cijenama.

Waitapu, Čakovečko, Međimursko, Kaj-El, Kaj-Pa, Dark Side, XO, UPS BOS, Kosjenka, Zrinski, St. Martins, Regoč, Hyperbola, Blueberry Side, Tria de los Muertos, ali i Barokno i Nikola Zrinski čekaju na vas!

Zapišite adresu Mihovljanska BB i navratite na pivu, burger i odgovorno druženje ovaj petak i subotu od 15 sve do 23 sata u Međimurskoj pivovari Lepi Dečki.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,556FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE