23.3 C
Čakovec
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Održana prva ovogodišnja skupština udruge Žene poduzetnice Međimurja

Krajem prošlog tjedna održana je prva ovogodišnja skupština udruge Žene poduzetnice Međimurja na kojoj je predsjednica Janja Varga predstavila Statut i program rada Udruge za 2022. godinu, stoji u priopćenju udruge kojeg prenosimo u cijelosti.

Tajnica udruge Anja Švoger tom je prilikom objasnila članicama njihove obaveze kod učlanjenja, a nove članice dobile su i prigodne poklone u znak dobrodošlice.

Predsjednica je zahvalila svim ženama poduzetnicama koje su do sada već doprinijele nastanku udruge i dale svoj trud i doprinos kroz svoj vlastiti posao poduzetnica, kao i onima koje su se ponudile za organizaciju različitih seminara i edukacija za članice.

Tako je zahvalila Mireli Simon na osmišljavanju loga u obliku lotusovog cvijeta i ženske
figure koji je već postao zaštitinim simbolom udruge, Suzani Kolarić na ustupljenom prostoru osnivačke skupštine u Poslovnom centru Aurora u Čakovcu, Restoranu Stari grad Čakovec u kojemu se održala ova prva ovogodišnja skupština, kao i Mariji Maček koja će uskoro osmisliti web stranicu udruge.

Za iduće razdoblje planirane su različite radionice: psihoterapijska radionica „Kako se nositi sa stresom“ pod vodstvom Marte Vugrinec Pivčević, poduzetnička radionica „Prodajni tips & tricks“ pod vodstvom Tanje Horvat, radionice za mame poduzetnice pod vodstvom Jasmine Hadele i Sanje Tot, te Fit camp za poduzetnice Ivane Posavec.

Kroz cijelu godinu u planu je održavanje sajma OPG-ova, moderna revija za poduzetnice koje se bave hairstyle-om, make-upom i modom, kao i jesenska konferencija poduzetnica.

Članice će također putem newslettera moći primati najnovije informacije i zanimljivosti iz područja zakonskih propisa i obaveza koje bi im mogle biti korisne u poslovanju. Nakon formalnog dijela skupštine uslijedilo je druženje i dogovori za međusobnu suradnju u narednom razdoblju, uz kavu i čaj.

Ovom prilikom pozivamo sve međimurske žene poduzetnice, bilo da su vlasnice trgovačkih društava, obrta, OPG-ova, domaćih radinosti ili samostalnih djelatnosti, te one žene koje se nalaze u kontrolnim i upravljačkim pozicijama (direktorice) u trgovačkim društvima u kojima možda i nisu vlasnice, da nam se jave na mail udruge [email protected] te postanu naše članice.

S obzirom na to da je iduće druženje udruge predviđeno za Dan žena 8. ožujka ove godine, kada slavimo svoj prvi rođendan od osnivačke skupštine, veselimo se početku našeg rada te ćemo redovito obavještavati javnost o našim aktivnostima.

Foto: ŽPM
Foto: ŽPM

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,176FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE