Najsportaši i ekipe Međimurja: Filip Ude, Tijana Korent, kuglači Željezničara i odbojkašice na pijesku Čakovca

Gimnastičari Filip Ude i Tijana Korent, višestruki osvajači titule najsportaša i najsportašice Međimurja, još jednom su proglašeni za najbolje, ovaj put za 2020. godinu. 

Najmomčad Međimurja za prošlu godinu je juniorska ekipa kuglača Željezničara Čakovec, a najženska ekipa godine odbojkašice na pijesku KOP Čakovec.

Nagrade su dodijeljene na prigodnoj svečanosti u čakovečkom Hotelu Park, a laureatima su čestitali predsjednik Zajednice sportskih udruga Mato Kljajić i župan Matija Posavec.

Za najboljeg sportaša kandidati su bili Filip Ude (GK MZ Macan), Sven Todorović (AK Međimurje), Borna Vadlja (BK Međimurje) i Karlo Cilar (SK Katarina Zrinski), a titula najboljeg otišla je u ruke proslavljenog gimnastičara Filipa Udea.

Kandidatkinje za najbolju sportašicu bile su Marta Novak (AK Mursko Središće), Tijana Korent (GK MZ Macan) i Antonia Ružić (TK Franjo Punčec), a najboljom je proglašena Tijana Korent.

Juniorska ekipa ŠSK Čakovec, juniorska momčad KK Željezničar te par Borna Vadlja i Luka Grubić bili su kandidati za najbolju mušku ekipu, a titula najboljih pripala je juniorskoj momčadi KK Željezničar.

KOP Čakovec i ŽRK Zrinski kandidirali su za najbolju žensku ekipu, a najboljom je proglašena ekipa KOP Čakovec koja je u 2020. godini osvojila Kup Hrvatske.

Dodijeljena su i tradicionalna sportska priznanja.

Godišnje priznanje Franjo Punčec – nagradu za životno djelo dobili su Danica Korunić iz Udruga sportske rekreacije “Sport za sve” Šenkovec i Ivan Ganzer iz NK Međimurec Dunjkovec-Pretetinec.

Godišnje priznanje Franjo Punčec dobio je sportski ribič Dragutin Kedmenec (ZSRMŽ).

Priznanje za perspektivne sportašice i sportaše dobili su: Viktorija Rebernik (ŽRK Zrinski), Magdalena Lončar (AK Međimurje), Meri Furdi (Čakovečki plivački klub), Sara Novak (KK Globus), Kristijan Topličanec (KK Globus), Marko Novak (AK Međimurje.

Nagrada za fair–play otišla je u ruke veteranske ekipe NK Hajduk iz Brezja, a nagradu za medijsku promociju sporta dobio je snimatelj Zoran Fras.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE