13.9 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Današnja događanja: Uz kuhano vino i Krampus je zgodniji

Pred nama je još jedna prohladna subota, koju će navečer zagrijati Krampusi u Svetom Martinu na Muri.

Nakon kave na špici, veselje

Odmah nakon jutarnje kave, od 10 sati u Čakovcu nas čeka bogat adventski program. Na rasporedu je Donacijska izložba Božićnih ukrasa u centru grada. Tu su i blagdanske ČAGIrolije – Gimnazije Josipa Slavenskog. Pridružiti će im se i Bijela čarolija – Nastup dječjih vrtića grada Čakovca i ostalih u Centru za kulturu. U 11 sati stižu nam Moto mrazovi koji će zagrijati ovo subotnje jutro. U gradu se održava i humanitarna akcija, ukras donesi radost ponesi.

Najljepši su rukom rađeni ukrasi

Od 14 sati Udruga Zajedno za druge, organizira u domu u Mačkovcu Božićne radionice za djecu do 4. razreda osnovne škole.

Dobrota nam nije strana

Također, u Pansionu Ilonka u Murskom Središću nas čeka blagdan Dobrote u organizaciji Društva žena Mursko Središće.

Advent u Strahonincu

U Strahonincu je u 16 sati na rasporedu prvi dio programa Advent u Strahonincu. Bogat prosinački program započinje u dvorani Osnovne škole Strahoninec u 16 sati.

Koncert u Scheierici

U 18 sati u zgradi Scheier na rasporedu je božićni koncerta Ansambla Pučpuljike. Nastupaju uz goste Dječjeg zbora Ansambla Pučpuljike i Tamburaškim sastavom KUD-a Belica.

Krampuslauf

U isti vrijeme, u Svetom Martinu na Muri, čekaju nas Krampusi. Stižu nam 12. put, a najavljen je dolazak gostiju iz Njemačke, Austrije, Slovenije… Krampusi se vraćaju u centra Svetog Martina.

Dani smijeha u Čakovcu, a veselje u Prelogu

U 20 sati počinje Dani smijeha u Čakovcu Centru za kulturu. Danas je na rasporedu predstava Ljubaf.

U Domu kulture Grada Preloga, prigodnim programom predstavit će se članovi Kulturne udruge Seljačka sloga Prelog te članovi Udruge umirovljenika Prelog sa svojim sekcijama. Početak je u 19 sati.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE