7.8 C
Čakovec
Ponedjeljak, 20 ožujka, 2023

Mirjana Murk iz Novakovca nakon 22 godine izlazi iz SDP-a

Mirjana Murk iz Novakovca nakon 22 godine izlazi iz SPD-a. Kao razlog navela je nezadovoljstvo vođenjem stranke na razini države. 

– Razlog odlaska je jednostavan, nezadovoljstvo vođenjem  stranke na državnoj razini. Kao što znate izbačeni su mnogi članovi SDP-a pa i saborski zastupnici. Bez pravog obrazloženja. Naravno nekom su smetali.

Dala sam si godinu dana da ipak probam nešto učiniti. Ipak kad si 22 godine u SDP-u nije malo vežeš se za ljude i stranku. Nedavni posjet predsjednika SDP-a Hrvatske Peđe Grbina samo je ubrzao moju odluku. Sastati se s nekolicina stranačkih kolega, a ne proširenim predsjedništvom ili Županijskim Odborom.

Ovakav posjet predsjednika SDP-a Hrvatske  ja nisam u životu doživjela. Čemu se skrivati od članova. Peđa Grbin bio je izbor Međimurskog SDP, a za uzvrat oslabio totalno Međimurski SDP-a kojem želim puno sreće jer još uvijek ima u SDP-u divnih kolegica i kolega.

Moj politički put nastavit ću kroz Socijaldemokrate. Živim socijaldemokraciju u pravom smislu, a to znači sloboda, jednakost, solidarnosti i promicanje socijalne pravde. Moramo se vratiti karakteristikama socijaldemokracije ovako više ne ide- brigu o mladima, radniku, poljoprivredniku te briga o umirovljenicima, rekla je Murk za Međimurske novine. 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,031FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE