Međugeneracijsko druženje s učenicima srednjih škola u Domu za starije i nemoćne Čakovec

Danas, 29. travnja međunarodni je dan plesa koji su u Domu za starije i nemoćne čakovec obilježili ne samo plesom već i obiljem društvenih igara.

Naime, u gostima su bile plesačice Srednje škole Čakovec, uz voditeljicu Leonu Posavec koje su atraktivnim plesom otvorile događanje.

Foto: Dom za starije i nemoćne Čakovec

Nakon toga su maturanti 4.rt razreda, Tehničke škole Čakovec, uz razrednicu Valeriju Poljanec, zajedno s korisnicima odigrali pregršt društvenih igara koje su ujedno i poklonili korisnicima, počastili ih čokoladama, ali i svojim vedrim duhom. Događanje je trajalo tijekom jutra, a korisnici su opet imali priliku za međugeneracijsko druženje.

Foto: Dom za starije i nemoćne Čakovec

– Ujedno koristimo priliku izraziti zadovoljstvo naših korisnika angažmanom i trudom učenika Srednje škole čakovec i 4.rt razreda Tehničke škole, te ih javno pohvaliti jer su zaista pokazali veliku empatiju prema starijim osobama, poručuju iz Doma za starije i nemoćne. Također pozivaju sve čitatelje da glasaju za 4rt Tehničke škole Čakovec ne bi li baš oni postali Najmaturanti.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE