13.9 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Leona, Dominik i Rafael na državnom prvenstvu okitili se zlatom!

Kadetski prvak Hrvatske je Rafael Zember! Juniorski prvak Hrvatske je Dominik Vidović, a prvakinja Hrvatske u kategoriji mlađih seniorki Leona Radek!
Jučerašnje Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici, održano u Zadru, dokazalo je da se u Macanovom domu stvaraju nova, mlada imena vrhunske gimnastike i da Macanovi treneri iz dana u dan, iz sezone u sezonu, podižu ljestivicu kvalitete: imamo tri zlata, naša se delegacija iz Zadra vraća sa 100%-tnim učinkom i ostvarenim svim ciljevima koje smo postavili!
A osim Leone, Dominika i Rafaela, koji su se u Čakovec vratili sa zlatom oko vrata, spomenimo i ostale naše gimnastičare i gimnastičarke koji su se predstavili na ovom prvenstvu:
Ilija Horvat osvojio je 5. mjesto u kategoriji kadeta obavezni program
Matija Žarković osvojio je 4. mjesto u kategoriji juniora obavezni program
Dario Radek osvojio je 5. mjesto u kategoriji juniora obavezni program
Erik Trajbar osvojio je 6. mjesto u kategoriji juniora obavezni program
Ena Škoda osvojila je 7. mjesto u kategoriji mlađih seniorki obavezni program.
Čestitamo svim našim sportašima te trenerima Matiji Novaku i Mariji Zadravec, koji su nam ponosno pohvalili mlade gimnastičare i gimnastičarke na njihovom trudu i radu na treninzima te koncentraciji i fokusu na prvenstvu te nam otkrili da su nakon objave konačnih rezultata pale i suze radosnice…
Svoj obol prvenstvu dali su i naši suci Domagoj Dominić i Damir Fotak, pri čemu je Damir bio i glavni sudac cijelog prvenstva.
Društvo, svaka čast, ponosni smo do neba i čestitamo vam od srca!
Izvor: Gimnastički klub MZ Macan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE