13.1 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Kovač i u Saboru javno prozvao gradonačelnicu Cividini za pogodovanje

HSS-ov vijećnik i saborski zastupnik Stjepan Kovač, nakon čakovečkog vijeća, sada je svoju tvrdnju o pogodovanju u Gradu Čakovcu iznio i u Saboru. 

– Upozorio bih na neke radnje i postupanja u Gradu Čakovcu koja bude sumnju na pogodovanje, trgovinu utjecajem te zlouporabu položaja i ovlasti. Nakon što je gospođa Ljerka Cividini stupila na funkciju gradonačelnice Grada Čakovca, nešto više od pred dvije godine, preuzela je Grad Čakovec s pozitivnim financijskim stanjem od 5.337.358,48 kuna. Isto tako, poslovanje Grada je bilo u plusu oko 300 tisuća kuna.

Nažalost, Grad danas posluje s minusom i ide u nova zaduženja i to sa svrhom i ciljem kako bi se privatnom investitoru izgradila potrebna infrastruktura, preciznije rotor, i obavila rekonstrukcija već postojeće ceste, a koju je Grad izgradio pred godinu dana. 

Nakon upita na gradskom vijeću, zašto se pogoduje investitoru, odgovora od dotične nema, snimka sa sjednice je nejasna, puna je šumova, ali tjedan dana nakon sjednice gradonačelnica saziva pressicu i umjesto da da konkretne odgovore na postavljena pitanja, i iste argumentira činjenicama, ona čita sastavak o meni. 

Drago mi je da mi je gradonačelnica posvetila cijelu pressicu, ali je i tu došlo do šuma u komunikaciji, što samo potvrđuje moje sumnje u pogodovanje investitoru. Ja se neću osvrtati na tračeve rekla-kazala, nego argumentirano ukazati na moguće pogodovanje. 

Cijeli govor iz Sabora prenosimo u nastavku: 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,191FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE