Čakovečki košarkaški klubovi održali akcije čišćenja vanjskih košarkaških terena

Na inicijativu gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini te pod pokroviteljstvom Grada Čakovca, košarkaški klubovi u subotu su imali akciju čišćenja vanjskih košarkaških terena, javljaju iz Grada Čakovca.

Kako je sezona dvoranske košarke završila, počela je ljetna sezona košarke na otvorenom, turnira 3×3 te kampova za djecu. Da bi sve bilo spremno za ljeto, košarkaši klubova iz Čakovca i okolice prionuli su na posao te uredili vanjske terene.

ŽKK “Radost” i VKK “Međimurje” uredili su teren Učiteljskog fakulteta, KK “Međimurje” terene I. i II. Osnovne škole, Košarkaški savez Međimurske županije i Udruga košarkaških sudaca Međimurske županije, kojima se pridružila Perutnina Ptuj Pipo, doprinijeli su uređenjem terena III. Osnovne škole, KK “Mladost” Ivanovec u Ivanovcu je očistio školski teren te onaj kod nogometnog igrališta, a KK “Čakovec” i “Globetka” Čakovec bili su vrijedni na terenima TIM-a. Na svim terenima maknuto je smeće, obojane su konstrukcije koševa, promijenjene su mrežice na koševima i napravljeni ostali sitni popravci.

Da bi akcija protekla u najboljem redu, pobrinuli su se svi mali i veliki košarkaši te predsjednik Košarkaškog saveza Međimurske županije Danijel Perčić. Zadovoljan ishodom akcije, u ime Saveza zahvalio je gradonačelnici na potpori i svim klubovima na suradnji te najavio sljedeću akciju bojanja crta na istim terenima.

Foto: Grad Čakovec

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE