Facebook grupa VŽ smeće: u Totovcu nije onak kak je u svojoj izjavi prikazal Čehok

čakom totovec smeće74
varaždinci u provjeri navoda svog gradonačelnika Čehoka

Nakon bure koju je podigla izjava varaždinskog gradonačelnika, Ivana Čehoka, kako Čakovčanci marljivo odvajaju i peru plastične čašice koje onda na kraju, ipak završe na vrhu Totovca, u istom košu sa ostalim otpadom, predstavnici facebook grupe Varaždinsko smeće, posjetili su odlagalište.

-Došli smo sami na lice mjesta kako bi se uvjerili stoje li riječi Ivana Čehoka, rekao je u Totovcu, Marijan Dominko, član facebook grupe i jedan od aktivnijih članova Živog zida. Ako one ne stoje, želimo da Grad Čakovec ili netko tko je već oklevetan, podigne nekakvu kaznenu prijavu za tešku klevetu protiv Čehoka.

Uz njega, u razgledavanju odlagališta bio je i Radovan Preložnjak iz udruge Ovršni ustanak koji pak, kako je naveo, želi stati u obranu stanovnika Čakovca koje je gradonačelnik Čehok, povrijedio svojom izjavom. Nakon razgledavanja i kratkog razgovora s predstavnicima ČAKOM-a, gosti su zaključili kako situacija u Totovcu ipak nije onako kako je to gradonačelnik Čehok prikazao.

-Vidi se kako je plastika posebno odložena i kako se ne može zaključiti da se ona miješa sa ostalim otpadom, naglasio je nakon obilaska Marijan Dominko. Drugim riječima, zaključak je kako baš i nije istinito to kak je g.Čehok prikazal.

A kako smo doznali, i sam je Ivan Čehok, nakon reakcije javnosti na njegovu izjavu, malo ublažio svoju retoriku.

Ostavi komentar