2. HNL: Međimurje nadoknadilo 0:2 i slavilo veliku pobjedu 4:2

Najbolje poluvrijeme Međimurja otkako su se vratili u drugoligaško društvo mogli je vidjeti oko 300 gledatelja u prohladnoj večeri koja je donijela vatromet golova i ponovno uspješan veliki preokret Međimurja koje je 0:2 nakon 45 minuta pretvorilo u konačnih 4:2 protiv Dugopolja.

Već u 2. minuti domaći su mogli povesti, ali je Brcković traljavo pucao s visine kaznenog prostora. Gosti u vodstvo dolaze u 10. minuti kada se nakon kornera lopta odbila na nogu igrača Dugopolja Bulwbve koji pogađa za 0:1. Tri minute kasnije već je 0:2. S nekih dvadesetpet metara Kordić se odlučio na udarac, lopta je iznenadila Koprića i završila iza njegovih leđa.

Preokret je počeo odmah početkom drugog dijela kada Ikić u 46. minuti s dvadeset metara pogađa pod samu gredu za 1:2. Nije dugo trebalo čekati na izjednačenje. U 56. minuti srušen je u kaznenom prostoru Šimičić, a s 11 metara poravnava Novoselec.

Puno bolja igra Međimurja u drugom dijelu rezultirala je vodstvom u 77. minuti kada na pas Šimičića drugi puta zabija Ikić. Domaći se nisu zadovoljili vodstvom nego i dalje napadaju i u sudačkoj nadoknadi Šimičić na dodavanje Patafte zabija za konačnih 4:2. Ovo je Međimurju šesnaesti bod, a u sljedećem kolu gostuju u Splitu kod Hajduka II.

Ostavi komentar