Knjige „Šuma smrti” i „Ne budi se” mogu biti dio vaše kućne biblioteke

naslovnica nagradne knjikge

U suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik osigurali smo nove nagradne naslove. Ovog puta je riječ o knjigama Sara Blaedel „ Šuma smrti „i Liz Lawler „Ne budi se”. Kako bi mogli konkurirati za nagradne knjige treba učiniti par koraka.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 6. rujna potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 10. rujna  do 15 sati.

Sara Blaedel: Šuma smrti
Nakon dužeg dopusta, Louise Rick vraća se poslu u Odjelu za potragu za nestalim osobama, elitnoj jedinici pri Danskoj policijskoj upravi. Dodijeljen joj je slučaj petnaestogodišnjaka koji je nestao tjedan dana prije toga. Louise istraga vodi na putovanje kroz vrijeme. Povezuje se s osobama iz svoje prošlosti, uključujući Kima, glavnog istražitelja u policijskoj postaji u Holbaeku, obitelj bivšeg dečka, fanatične članove neopaganističkog kulta i njenu dugogodišnju blisku prijateljicu, novinarku Camillu Lind.

Liz Lawler: Ne budi se
Roman Ne budi se veliki je svjetski hit koji je zarobio srca obožavatelja trilera. Alex Taylor se probudi zavezana za operacijski stol. Osoba koja stoji pored nje nije njezin liječnik. Prisiljava je na izbor između dva jednako neopisiva zla. Alex se ponovno budi neozlijeđena i nikoga ne može uvjeriti u svoju stravičnu priču. Odbačena od kolega, obitelji i svoga partnera, Alex počinje misliti da gubi razum. Sve dok ne sretne sljedeću žrtvu.

Ostavi komentar