Još uvijek nemate ulaznice za Forestland? Mi ih dijelimo! Evo kako do njih!

ulaznice forestland

U suradnji s organizatorom za naše čitatelje pripremili smo ukupno 18 ulaznica za Forestland koje ćemo dijeliti kroz nadolazeća tri tjedna. Prvi krug kreće danas, a evo što morate učiniti kako biste osvojili ulaznicu!

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do početka najatraktivnijeg događaja ovog ljeta na kontinentu – glazbenog festivala Forestland.

U samom vrhuncu ljetne sezone, 21. i 22. srpnja, malo mjestašce Brezje, koje se nalazi u samom srcu Međimurja, pretvorit će se pravu oazu elektronske glazbe i ugostiti neka od najvećih imena elektronske glazbe, kao što su Mahmut Orhan, Mark Otten, Jimmy Clash, Lawrance Apaga, MATRODA, DEKOVA, Radiology, Timo G i mnoge druge.

forestlandOsim bogatog glazbenog programa na tri pozornice, festival nudi prostor za kampiranje pod zvijezdama, dva bazena, druženje uz roštilj & grill, pješčanu plažu, champagne & rakija zonu te nezaboravne pool partyje uz šarene koktele i osvježavajuća pića.


forestlandTrenutno cijena ulaznice iznosi 100 kuna i tako će ostati do dana festivala, no s nama možete osvojiti besplatan upad.

  • PRVI KRUG NAGRADNJAČE KRENUO JE DANAS!

U današnjem izdanju Međimurskih novina podijelili smo dvije ulaznice najbržim čitateljima koji su došli s novinama u našu redakciju, a nagradnjača se nastavlja i putem našeg weba.

  • KAKO DO ULAZNICE?

Na Facebook objavi ovog članka, u komentaru označi osobu/osobe s kojima ideš na Forestland, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati četiri dobitnika po jedne ulaznice. Imena ćemo objaviti u ponedjeljak, tokom dana, na našoj Facebook stranici

Ulaznice se podižu s osobnom iskaznicom na samom ulazu na festival, neposredno prije početka.

Pratite nas i dalje, ulaznica će biti još! Sretno svima!

Ostavi komentar