Dijelimo ulaznice za film Kamo si otišla, Bernadette? u Cinestaru!

kamo si otišla bernadette
kamo si otišla bernadette

Međimurske novine vas u suradnji s varaždinskim Cinestarom nagrađuju sa 1x po dvije ulaznice za film Kamo si otišla, Bernadette?.

Sve što trebate napraviti je do srijede 30.listopada do 11 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.


Svoje podatke šaljite ovdje:

Nagradnjača - Cinestar

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Ulaznice možete iskoristiti najkasnije do 06.studenog.

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio Cinestar ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo.

Ukratko o filmu Kamo si otišla, Bernadette?:

Bernadette Fox nije na dobrom glasu. Njezin muž, računalni genij, uvijek ju je vidio kao urnebesnu, lako zapaljivu, nadarenu, ali i pomalo nesređenu suprugu. Kolege su je smatrali talentiranom i ambicioznom arhitekticom, a za svoju je 15-godišnju kćer Bernardette uvijek bila najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama.


Ali, Bernadette odjednom nestane. A njezina kćer Bee mora krenuti na putovanje do kraja svijeta kako bi je pronašla.

Ostavi komentar