6.1 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Zoran Kolarić predstavio svoje osebujne fotografske vizure

Danas u petak 11.2. u 18 sati otvorena je izložba fotografija Zorana Kolarića u Izložbenom salonu Muzeja Međinmurja Čakovec pod nazivom Čovjek i grad. Organizator izložbe je Muzej Međimurja i Muzej grada Koprivnice a može se razgledati do 13.3..

Izložba je postavljena isključivo u crno bijeloj tehnici a predstavlja motive gradova koje je fotograf posjetio i posve osebujno kadrirao. Izložba uključuje i radove za koje je osvajao prestižne nagrade pa stoga vrijedi pogledati. Lijepo je bilo vidjeti i veliku posjećenost izložbe koju su uveličali i zagrepčani.

Zoran Kolarić (1971.) rođen je u Čakovcu, gdje i danas živi. Fotografijom se bavi posljednjih desetak godina. U svom fotografskom radu usredotočen je na ulično-dokumentarnu fotografiju, portret, akt i plesnu fotografiju. Dosad je imao dvije samostalne izložbe te je sudjelovao na više od sto skupnih međunarodnih i domaćih fotografskih izložbi. Iako je prilično samozatajan, njegove fotografije nagrađene su preko 50 puta u Hrvatskoj i inozemstvu. Nositelj je umjetničke fotografske titule EFIAP. Član je Fotokluba Zagreb i Fotokluba Čakovec. Djeluje i u području popularizacije fotografije kao voditelj fotografskih radionica.

Galeriju pogledajte ovdje (Izložba)

Foto: Mario Golenko

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE