Ženska nogometna reprezentacija na pripremama u Međimurju

Od 6. do 11. lipnja u Prelogu se održava trening kamp hrvatske ženske A reprezentacije, a dio reprezentacije je i Mihaela Horvat iz Pušćina.

Jučer smo posjetili trening reprezentacije i kratko popričali s izbornikom Nenadom Gračanom.

– Nismo prvi puta u Međimurju. Tu nam je je jako lijepo, dobro se osjećamo, a u Prelogu imamo uvjete kakve smo tražili. Na ovom kampu želimo vidjeti nove igračice, a cilj je bio da se okupimo prije rujna u kojem nam počinju kvalifikacije. Za domaćina imam samo riječi hvale i mislim da zaista možemo biti zadovoljni u Prelogu, kazao je Nenad Gračan.

Gračan je kroz karijeru radio u brojnim klubovima, a ovo mu je prvi posao u ženskom nogometu.

– Na početku je bilo drugačije. Razmišljao sam što mi to treba, ali u konačnici kada uđeš u ženski nogomet, vidiš koliku ljubav te cure imaju za nogometom, zaista mi je drago što sam ušao u ženski nogomet. Ima razlika u svemu tome, ali njihova želja i ljubav zaista me impresionirala. Nakon prvih okupljanja sam shvatio da mi je jako drago što sam ušao u ženski nogomet.

U Međimurju treniraju:

Vratarke: Stephanie Bukovec (Split), Ana Maria Prljević (Split) i Danijela Vidović (Rijeka).

Obrambene igračice: Antonia Dulčić (Split), Sara Ivandić (Donat), Ana Jelenčić (Verona), Janja Čanjevac (Pomurje), Leonarda Balog (St. Pölten), Lucia Domazet (Split), Katarina Pranješ (Split), Maria Kunštek (Osijek), Barbara Živković (Osijek), Mihaela Horvat (Verona).

Vezne igračice: Petra Pezelj (Split), Iva Landeka (Montpellier), Fatjesa Gegollaj (Split), Helena Spajić (Dinamo), Ana Dujmović (Agram).

Napadačice: Ivana Kirilenko (Pomurje), Ivana Rudelić (Bayern), Karla Kurkutović (Dinamo), Ena Pernar (Osijek), Karla Jedvaj (Dinamo), Petra Mikulica (Rijeka) i Andrea Glibo (Sturm).

Na samom treningu bio je i član Izvršnog odbora HNS-a Mato Kljajić koji je spomenuo kako je njemu jako drago kada se bilo koja reprezentativna vrsta odluči za pripreme u Međimurju.

Ostavi komentar