Više od 260 mažoretkinja nastupilo na smotri mažoretkinja u Svetom Martinu

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri poslala je pripćenje o održanoj 10. smotri mažoretkinja “Mi smo djeca sreće”, koje u nastavku u cijelosti objavljujemo. 

Nedjelja, 23. rujna 2018., u Svetom Martinu bila je u znaku mažoretkinja. U Sportskoj dvorani Termi Sveti Martin održala se jubilarna, 10. Smotra mažoretkinja pod nazivom „Mi smo djeca sreće“ u organizaciji Hrvatske kulturno-umjetničke udruge Sveti Martin, Općine Sveti Martin na Muri i Termi Sveti Martin.

Nakon uvodnih riječi Dražena Crnčeca u ime Organizacijskog odbora te u ime Općine Sveti Martin na Muri, započeo je program u kojem je više od dvjesto šezdeset mažoretkinja iz Murskog Središća, Nedelišća, Čakovca, Domašinca, Goričana, Selnice, Kotoribe, Svete Nedelje  te, naravno, domaćih svetomartinskih mažoretkinja, čije su ponosne trenerice Stanka Kutnjak i Ana Oletić, predstavile svoje umijeće. U zraku se uistinu mogla osjetiti sreća. Djeca su isijavala radost, strast i ljubav prema plesu. Dojam je upotpunila zanimljiva koreografija i dojmljiva kostimografija.

Na kraju je uslijedila zahvala svim sudionicima, podjela priznanja i zahvalnica donatorima, a posebna zahvala upućuje se roditeljima na pomoći. S obzirom na odaziv publike, ovakva vrsta smotre više je nego dobrodošla i u narednom razdoblju.

 

Ostavi komentar