14.4 C
Čakovec
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

VIDEO: Šalica razgovora s Robertom Radović

Tko razgovara sa samim sobom? Roberta Radović, suradnica za komunikaciju i promidžbu Međimurske prirode.

Rujan je idealno vrijeme za novu „Šalicu razgovora‟. Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode donosi pomalo neuobičajen format predstavljanja svojih djelatnika. Na „jelovniku“ je intervju sa samim sobom. Tko razgovara sa samim sobom? Roberta Radović, suradnica za komunikaciju i promidžbu Međimurske prirode.

Novinarka je, grafička dizajnerica i ilustratorica, marketingašica, interpretatorica prirodne baštine, turistički vodič, planinarka… Podcast je snimljen krajem 2022. godine i početkom rujna 2023. godine objavljen na YOU TUBE kanalu Međimurske prirode.

Intervju je snimio i montirao Ivica Hozmec (HOZ koncepti). Kako je razgovarati sa samim sobom pogledajte na poveznici: https://youtu.be/-vaQe1606d0

Kroz osam dosad objavljenih „Šalica razgovora‟ s kolegicama i kolegama razgovarala jenaravno novinarka Radović i svi su dostupni na YouTube platformi i besplatnom kanalu Međimurske prirode. Na tom su kanalu objavljeni i drugi video zapisi na temu zaštite prirode. Prijava je potpuno besplatna!

Ostavi komentar

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE