VIDEO Miljenko Vrančić Sergio: Želio bih oženiti “normalnu” djevojku!

Miljenko Vrančić
Miljenko Vrančić zvani Sergio

Kandidat koji je svima zapeo za oko prilikom emitiranje najnovije emisije Ljubav je na selu je zasigurno Miljenko Vrančić iz Zebanec Sela, među mještanima njegovog sela  i selničkog kraja poznatiji kao Sergio. Iako nije dobio dovoljno pisama da nastavi sudjelovanje u emisiji, kaže da je samo sudjelovanje u emisiji za njega bilo jedno odlično iskustvo i jako dobar životni izazov.

Mama i prijatelji su jako ponosni na njega

– Sve je odlično prošlo. Upoznao sam puno novih ljudi. Nije mi ništa naškodilo, samo mi je pomoglo. Sve te to ojača- ispričao nam je svoja iskustva sa snimanja emisije Ljubav je na selu selnički kandidat Sergio.

Kaže da svaki dan dobiva po pet do šest novih zahtjeva za prijateljstvo na Facebooku te po nekoliko poruka preko aplikacije Messenger, ali na njih ne želi odgovarati jer, navodi, nikad ne znaš tko stoji iza tih profila, odnosno, jesu li to lažni ili pravi profili.

I prije emisije poznavalo ga je puno ljudi, ali sada se taj broj povećao pa ne prođe dan kada mu netko ne priđe ili mu mahne rukom u znak pozdrava iako te ljude ne poznaje. No slava mu nije udarila u glavu. U početku snimanja prijatelji i mještani su govorili pa što je to tebi trebalo u životu, no kasnije kad je poslao pozitivnu sliku sebe u javnost svi su ga pohvalili i bili sretni zbog njega.  Mama je jako ponosna na njega jer je jako dobro ispao od svih predstavljenih kandidata u emisiji. Njezine kolegice i ostali su srekli da je među 11 kandidata baš on bio najbolje predstavljen.

– Jedni prijatelji su mi čak rekli: “Ako ti si ne možeš naći curu, a kako ćemo si je tek onda mi pronaći.” Kasnije kad se otvorio moj profil na Facebooku i na RTL-u, izgledao sam jako dobro i svima sam bio iskren. Nemam se čega sramiti. Treba imati vupeža za to, nije baš tako lako biti na televiziji. Netko misli da je to lako, ali nije tako- nadovezao se simpatični Miljenko.

Ženska koja se “preserava” ne dolazi u obzir

Na pitanje kakvu bi djevojku htio, Miljenko nam je ko iz topa odgovorio: normalna. Pod tim podrazumijeva da bi osoba ne bi trebala biti uzvišena. “Preseravanje” kako nam je pojasnio, uopće ne dolazi u obzir kod njega. To mu smeta kod svake osobe, a ne samo kod žena. Ne voli kada se netko pravi ono što ustvari nije. Posebno voli diskreciju. Fizički izgled kod žena mu je u nekoj mjeri bitan, ali nije presudan i odlučujući. Osobine koje kod žena gleda su: dobrota, poštenje i iskrenost.

Za njega je ljubav komplicirano pitanje i jako poseban osjećaj. Taj osjećaj ne budi se u njemu često. Prvo mora upoznati osobu uživo, a onda vidjeti što dalje. U jednom pismu javila mu se žena iz dijela Istre, te je navela da joj se sviđa kakav je Miljenko čovjek i to što je tako direktan. Isto tako, sviđa joj se maskota Selnice, to jest selnički Pikač, jer je isto tako Rijeka poznata po fašniku. Htjela bi se s njim upoznati pa da se malo podruže i da onda vide u kojem će se smjeru sve odvijati. Nije navela koliko godina ima, ali mu to nije ni bitno. Ako bude potrebno, Miljenko bi mogao riskirati i potegnuti do Istre. Od svoje Selnice i zavičaja bi se jako teško mogao odvojiti.

– Dobio sam dva utješna pisma. Napisana su jako korektno. Nisam im se javio, želim da one mene nađu. Pisma mi se sviđaju. Djevojke žele da se upoznam s njima. Čekam da se one prvo meni jave. Ja prvi, sigurno neću. Nikad nisam, niti neću- kazao nam je Miljenko, poprilično siguran u sebe, navodeći nam naposljetku da mu se više sviđaju tamnokose i samozatajne djevojke i žene sa sela. Siguran je da će do njega doći još pisama od djevojaka.

Na snimanju se osjećao kao poznati glumac

– Sve je išlo jako glatko, kao da sam neki glumac, a nisam- rekao nam je sa smješkom na licu međimurski kandidat Ljubavi na selu. Putem malih tv- ekrana poslao je i lijepu sliku iz Selnice te dodatno promovirao selničkog Pikača i selnički ribnjak gdje su bili snimljeni kadrovi emisije. Njegov je prijedlog bio da se snimaju kadrovi Pikača, a ekipa iz RTL-a je to objeručke prihvatila.

S ostalim farmerima nije bio u kontaktu,  niti se upoznao s njima, nije je imao želje za upoznavanjem. Voditeljicu Marijanu opisao je kao jako simpatičnu osobu tijekom snimanja emisije, ali i iza kamere. Iako je ispao iz emisije, i dalje prati što se sve događa u Ljubav je na selu.

– Previše dajem za druge, a premalo za sebe. Ali to mogu, žao mi je gledati ljude koji ne mogu “nikud nikam”- ispričao nam je Miljenko navodeći kako se više ne osvrće na prošlost i negatisna iskustva u ljubavi, nego samo gleda ravno prema naprijed

10 brzopoteznih pitanja

Crnke ili plavuše?

Crnke.

Gradske cure ili djevojke sa sela?

Djevojke sa sela.

Mlađe ili starije?

Mlađe.

Zaljubljenost ili ljubav?

Ljubav.

Sex na prvom spoju da ili ne?

Ne.

Veza ili brak?

Prvo veza.

Minice ili štikle?

Minice.

Guza ili grudi?

Grudi.

Samozatajne ili vrckave?

Samozatajne.

Žena s karijerom ili kućanica?

Žena s karijerom.

 

Ostavi komentar