DVD Gardinovec: Ekipe mladeži izborile plasman na Državnom natjecanju

Ekipa mladež muška i ženska izborila plasman na državno natjecanje koje će se održati ove 2018. godine
Ekipa mladež muška i ženska izborila plasman na državno natjecanje koje će se održati ove 2018. godine

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gardinovec u vrhu je vatrogasnih natjecanja. Potrebno je spomenuti nastupe mladeži, gdje je ekipa muške mladeži nastupila je na općinskom natjecanju te osvojila 1.mjesto.  Na županijskom natjecanju u Domašincu ekipa muške mladeži osvojila je 6. mjesto, a ekipa ženske mladeži 9. mjesto.

Muška mladež nastupila je još na natjecanju na natjecanju u Popovači gdje je osvojila 6. mjesto, u Kladarama  1. mjesto te na natjecanju grada Čakovca 1. mjesto. Svi ti rezultati ubrajali su se u kup Hrvatske vatrogasne zajednice pa je u ukupnom zbiru muška mladež osvojila 1. mjesto te naslov pobjednika ukupnog kupa po četvrti put te će iduće godine predstavljati Republiku Hrvatsku na međunarodnom natjecanju u Italiji.

Ekipa ženske mladeži nastupila je na natjecanju u Koprivnici gdje je osvojila 6.mjesto, na natjecanju u Popovači gdje je osvojila 2. mjesto, u Kladarama  1. mjesto te na natjecanju grada Čakovca 3. mjesto, te u ukupno poretku zauzela 2. mjesto u Kupu hrvatske vatrogasne zajednice.

Obje ekipe mladeži osvojile su pravo nastupa na Državnom natjecanju mladeži koje će se održati ove godine u rujnu, a najvjerojatnije u Zadru.

Ekipe mladeži nastupale su još na natjecanjima u Vratišincu (1. mjesto) Šandorovcu (1. mjesto), Donjoj Voći (3. mjesto), Gornjem Kučanu (3. mjesto) te na kupu grada Kaštela (1. mjesto)

Muška i ženska mladež primili su priznanja za uspješan radu protekloj godini, Zvonimir Paler spomenicu za 10 godina radu u društvu, a Mišel Kolarić  uvjerenje za zvanje vatrogasca.

Skupštini su nazočili brojni vatrogasci  iz susjednih vatrogasnih društava, od kojih su posebno pozdravljeni vatrogasci DVD-a Kaštel Gomilica (Splitsko –dalmatinska županija),  predstavnici mjesnih udruga, ispred Županije međimurske zamjenica župana Sandra Herman te ispred Općine Belica načelnik Zvonimir Taradi.

 

Ostavi komentar