3.8 C
Čakovec
Nedjelja, 19 ožujka, 2023

Uspješna godina za ribiče SRD Mura

Planove koje su si zadali članovi SRD Mura iz Murskog Središća uoči 2022. godine ispunili su u cijelosti pa mogu reći kako je iza njih uspješna godina.

Ribiči iz Murskog Središća, izvješćem se podvukli crtu ispod 2022. godine. Izvješće su nam poslali i mi ga u cijelosti donosimo u nastavku.

Početkom godine uredili ribičku stazu na ribnjaku Selnica i otvorili ribolov vikendom na 24 h. Izradili smo nadstrešnicu na Selnici i postavili dječje igralište koje nam je donirala Općina Selnica te sanirali klupe.

Radovi na potkrovlju doma također se privode kraju postavljeni su suhomontažni stropovi i zidovi te postavljena izolacija. Na Zalešću smo izgradili piknik nadstrešnicu koja će biti namijenjena građanima kod proslava rođendana ili drugih druženja. Rezultati naših takmičara u koraku prate uspiješan rad udruge, pa nam je prva godina u 1.hr ligi prošla planirano dečki su osvojili vrlo dobro 9.mjesto te če se iduće godine ponovno takmičiti u 1.hr ligi.

U svojim redovima imamo i svjetskog prvaka

Mjesta skromnosti nema jer imamo svjetskog prvaka u ribolovu. Naš član Mensur Rošič pojedinačni je svjetski prvak u kategoriji invalida te kao član reprezentacije ekipno svjetski prvak. Marijan Mutak sa 4.mjestom u ligi mastera također je osigurao mijesto u reprezentaciji tako da sada SRD Mura ima dva reprezentativca. Naša ekipa lovila je i na kupu Hrvatske kamo odlaze samo najbolji sportski ribolovci te je na istom osvojila odlično 3.mjesto.

Sudjelovali smo aktivno na mnogim manifestacijama grada, organizirali druženja i takmičenja od kojih bi izdvojio posebno takmičenje bračnih parova, mura kup, kamp mala škola ribolova i ekologije, šaranaški kup. Domaćini smo bili takmičenjima svih liga Republike Hrvatske.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,023FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE