Udruga Fijolina traži volontere za Porcijunkulovo!

Udruga Fijolina
Udruga Fijolina

Humanitarna Udruga Fijolina traži više volontera/ki za svoj štand povodom manifestacije Porcijunkulova u Čakovcu od 30. srpnja do 2. kolovoza 2021. godine.

Fijolina je osnovana je 21. ožujka 2012. u Čakovcu s ciljem pružanja potpore djeci i mladeži bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi i bolesnoj i siromašnoj djeci i mladima. Udruga je otvorena i za sve mlade glazbenike, a osim glazbene sekcije, imaju i foto i video sekciju, te im se i tu možete pridružiti.

Opis posla – volonteri će biti zaduženi za promociju udruge Fijolina na štandu u centru grada. Na štandu će se prikupljati donacije za udrugu, a svi volonteri bit će dodatno upoznati od strane organizatora volontiranja koja su njihova zaduženja.

Vrijeme volontiranja je od 30. srpnja do 2. kolovoza 2021., za vrijeme trajanja manifestacije. Volontira se u tri smjene, po četiri sata svaki volonter/ka (ujutro, popodne, navečer). Svaki/a volonter/ka može sam/a odabrati u kojoj smjeni želi volontirati (po dogovoru s organizatorima volontiranja i ostalim volonterima).

Ako ste zainteresirani za ovo volontiranje, želite dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine i želite se upoznati više s radom udruge Fijolina te pomoći djeci bez roditeljske skrbi, javite se na broj 099 6896213 (Ana Maria Babić)

Ostavi komentar