U Kotoribi ukrali ribolovne štapove, a u Čakovcu električne kablove

ribiči
I ribički štapovi kradljicima su interesantni. Fotografija je ilustrativna.

Iz Policijske uprave Međimurske izvijestili su o dvije krađe u Kotoribi i Čakovcu, apolicijskapriopćenja donosimo u nastavku.

-U razdoblju od 6. do 8. studenoga ove godine u Kotoribi, na parkiralištu ispred stambene zgrade u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj iz otključanog osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, ukrao je nekoliko ribolovnih štapova s pripadajućim rolicama. Materijalna šteta prema izjavi 65-godišnjeg vlasnika procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 6. do 9. studenoga u Čakovcu, na gradilištu stambene zgrade u Ulici Marije Zidarić, nepoznati počinitelj podesnim alatom prerezao je i potom ukrao nekoliko desetaka metara električnih kablova s postavljene građevinske dizalice. Materijalna šteta prema izjavi predstavnika oštećenog privatnog poduzeća iz Čakovca, procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar