U Hlapičini održan sastanak na temu napretka radova na aglomeraciji

Grad Mursko Središće šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo.

lijedom redovitog praćenja napretka EU projekta „Aglomeracija Mursko Središće“, a prema dogovoru s gradonačelnikom Draženom Srpakom i zamjenikom generalnog direktora Hrvatskih voda Zagreb Davorom Vukmirićem u prostorijama NK „Mura“ u Hlapičini održan je sastanak na kojem su nazočili predstavnici investitora, izvođača radova, nadzornih inženjera te predstavnici naselja u kojima se provodi projekt.

Sastanci na temu napretka projekta odvijaju se minimalno jednom mjesečno kako bi se rezimirale aktivnosti koje su napravljene. Na istu temu nedavno je održan sastanak u Zagrebu u prostorijama Hrvatskih voda gdje je utvrđeno da se radovi moraju adekvatno organizirati, ispoštovati dinamika istih i ubrzati kako se rokovi koji su definirani ugovorom ne bi probili i ispoštovali.

Na današnjem sastanku iznijeto je aktualno stanje radova, postotak izvršenja istih, plan izvođenja daljnjih radova s mogućnostima poboljšanja dinamike radi što bržeg završetka projekta. Jedna od tema sastanka bila je i stanje nerazvrstanih cesta pod upravljanjem Grada Mursko Središće nakon izvođenja radova te način njihove sanacije.

 (Grad Mursko Središće)

Ostavi komentar