Tvrtka DIRECTA iz Pribislavca donirala Odjelu pedijatrije sustav zaštite i nadzora

Zahvaljujući donaciji sustava nadzora i zaštite od strane firme DIRECTA iz Pribislavca rad na Odjelu pedijatrije bit će sigurniji

Tvrtka DIRECTA iz  Pribislavcu kao društveno odgovorna tvrtka koja se bavi poslovima privatne zaštite na području Međimurske županije i okolice, potaknuta nedavnim događajem krađe na Odjelu za pedijatriju Županijske bolnice Čakovec, odlučila je sigurnost najmlađih pacijenata kao i osoblja Odjela za pedijatriju podići na višu razinu zaštite.

Osim podizanja razine zaštite, sustav nadzora ujedno će služiti osoblju odjela da može pravodobno uočiti dolazak pacijenata na odjel u vrijeme ambulantne obrade te odmah procijeniti hitnost istih što do sada nije bilo moguće.

Kako bi to bilo ostvarivo, dobavljena je i ugrađena vrijedna oprema za video nadzor proizvođača HIKVISION u prostor čekaonice i odjelnih hodnika čime se sada osim dodatne sigurnosti ujedno i štiti imovina koja je prijeko potrebna našim najmlađim pacijentima prilikom posjeta Odjela za pedijatriju.

Ovim putem zahvaljujemo ravnatelju dr. Igoru Šegoviću, te svim prisutnim djelatnicima na ugodnom prijemu prilikom primopredaje sustava, što će svakako doprinijeti i budućem odazivati na pozive za donacijom, poručio Marijan Horvat, direktor DIRECTE.

 

 

Ostavi komentar