16.7 C
Čakovec
Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024

Tko su novi majstori s majstorskim diplomama

Novih 37 majstora dobilo je majstorske diplome na svečanoj dodjeli u Obrtničkoj komori Međimurske županije.

Majstori su dobili ukupno 40 diploma, jer su tri kandidata dobila po dvije majstorske diplome.

Majstorske ispite u našu županiju dolaze polagati i kandidati iz drugih županija. Tako je diplome dobilo 7 kandidata iz Varaždinske županije, dva kandidata iz Zagrebačke županije, i po jedan kandidat iz Krapinsko-zagorske, Primorsko-goranske i kandidata iz Njemačke. Majstori su diplome dobili iz 20 zanimanja.

Novi majstori su: Lovro Jurec, majstor autolimara. Majstori autoserviseri Zoran Novak koji ej ujedno dobio i diplomu autoelektričara, Slavko Jevtić, Dejan Medlobi, Dominik Kretić – Gonzi, Stjepan Zvonarek. Majstori bravari: Miroslav Sabol, Vedran Mavrek, Nikola Kolmanić, Luka Bermanec, Tomas Makar, Dejan Kečkeš, Luka Toplek Bojan Toplek koji je ujedno dobio diplomu i za majstora strojobravara.Mateo Sutnjak dobio ej diplomu za elektroinstalatera, Patrik Brisar za frizera, Tihana Valjak ua kozmetičara. Tihana Habek za majstora krojača ženske odjeće, Marijan Jug, Kruno Trstenjak i Marko Mihoci za mesara.

Patrik Tomašić za natkonobara. Snježana Bačanek za očnog optičara, Sandra Vrbanić i Ivana Stanković za pedikera, Dražen Bujanić za pekara, Ivan Bračić za plinoinstalatera, Igor Bratinščak za soboslikara. Danijel Kolmanić, Karlo Škrobar, Nikola Lepoglavec, Luka Toplek, Damir Lilek i Mario Vadlja za tokara i Nikica Pavić za vodoinstalatera i instalatera grijanja i klimatizacije

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE